Átlátszó Műanyag Szilveszteri Pohár - 8 db-os
Átlátszó Műanyag Szilveszteri Pohár - 8 db-os

Átlátszó Műanyag Szilveszteri Pohár - 8 db-os, 473 ml

Raktáron!

1 490.- Ft

Happy new year! Micsoda mondat! Nagyon szeretjük ezt kiabálni torkunk szakadtából, és tök jó, hogy van egy pohár, amelyen ez a felirat szerepel. Az átlátszó műanyag pohár csodás darab, amellyel felteheted az újévi buli I-jére a pontot.

Átlátszó Műanyag Szilveszteri Pohár - 8 db-os

Tiszta lappal

Új év – új lehetőségek. Legalábbis sokak szerint ezt hordozza magában a szilveszter este. És noha nem biztos, hogy egy hatalmas buli és egy visszaszámlálás fogja megoldani a problémáinkat, felemelő érzés, hogy az elkövetkezendő 365 nap lehet a mi tiszta lapunk, amelyre azt írunk, amit csak szeretnénk. Az átlátszó műanyag pohár hátsó felére is érdemes felírni, amit szeretnénk, például a tulajdonosa nevét. ;)

Milyen fogadalmakat teszünk meg újévkor?

Elkezdek edzeni

Ez az egyik legtipikusabb újévi fogadalom egy szilveszteri vacsora estéjén. Ez a statisztikákon is gyönyörűen körvonalazódik, ugyanis január hónapban adják el a legtöbb kondibérletet a termek. Sajnos a lelkesedés a február és a március elérkeztével alább szokott hagyni. Mi őszintén bízunk abban, hogy amikor az átlátszó műanyag pohár mélyéből felhörpinted a pezsgődet, ezt komolyan is gondolod, és olyan beachbodyt csinálsz magadnak, hogy mindenki eldobja tőled az agyát.

Nem dohányzom többet

Csúnya szokás, ráadásul meglehetősen egészségtelen is. A szilveszteri buli közben persze oly sokan megígérik, hogy aztán másnap el is felejti a nagyrészük. Ha Te is megteszed ezt az újévi fogadalmat, inkább ne rontsd a statisztikát! :)

Vegán életmód

Na, ehhez aztán kell a bátorság! A kezdetekhez azonban mindenképp konzultálj egy dietetikussal. :)

Szilveszterre ajánljuk, mert…

Ez az átlátszó műanyag pohár szilveszterre készült, és nem is fog csalódást okozni neked az újévi party alkalmával. A Happy New Year felirat gyönyörű betűkkel van ráfestve, és egyéb tulajdonságaira sem lehet panasz. Összesen 473 ml űrtartalma lazán elnyel egy kisebb doboz sört, egy üveg cidert, vagy egy finom fröccsöt. Egy ilyen party pohár mindazok álma, akik nem szeretnének elképesztően sok plusz munkát maguknak az újév fáradtságos első néhány napján. Egy designos eldobható pohár lényege, hogy stílusosan fogyaszthatjátok belőle italotokat, majd a mulatság végeztével egyszerűen csak belehajítjátok a szemetesbe

Más alkalmakra is tartogatunk Neked ezt-azt

Az Ünnepek Áruháza műanyag pohár kínálata teljesen egyedi, szóval nézz szét nálunk bátran, hogy más alkalmakra is megtaláld a számodra megfelelő darabot. Nem véletlenül hívnak minket party kellék specialistának.

Mérete: 473 ml.

Anyaga: műanyag.

8 db pohár/csomag.

Cikkszám: p63662

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Átlátszó Műanyag Szilveszteri Pohár - 8 db-os, 473 ml, oszd meg a barátaiddal is:

0