Lila Make-Up Fix Parti Arcfesték
Lila Make-Up Fix Parti Arcfesték

Arcfesték Make-Up Fix - Lila

elfogyott

1 890.- Ft

A lila arcfestékkel végre eleresztheted a kreativitásod! Ez egy vízbázisú, krémes arcfesték, melyet tégelyben szállítunk Neked.

Lila Make-Up Fix Parti Arcfesték

A sminkelés nem egy egyszerű feladat, főleg akkor, ha valami igazán kreatív minta az álmunk a beöltözős partira. Szerencsére ma már rendelkezésre áll rengeteg típusú krémes arcfesték, melynek segítségével a halloween smink, a jelmez kiegészítők és a maskarák tökéletes összhangba hozhatók. A legfontosabb az, hogy semmit se vigyünk túlzásba. Egy kis jelmez, egy kis kiegészítő, és még egy kis smink. Érdemes többféle színt választani, hiszen később ezekből olyan színeket is ki lehet keverni, amely egyébként nem kapható.

De mi a különleges a lila színben? Tanuljunk egy kicsit!

A lila a bíbor színek közé tartozik, melyek a vörös és a kék közé esnek. Különlegessége, hogy a világ szinte egyetlen zászlajában sem található meg. Hogy miért? Mert a lila színt a 19. század közepéig csak a Földközi-tenger bizonyos partszakaszain élő csigákból tudták előállítani. Ritkasága miatt hamar a vallási elöljárók és királyok színe lett. Nem gondoltad volna, ugye?

A Lila Make-Up Fix Parti Arcfesték a party smink megmentője lehet, ha igazán extrém, élénk színre van szükségetek. Kifejezetten ajánljuk, ha teljessé szeretnéd tenni a készleted, hiszen így a legváratlanabb felkéréseket is teljesítheted, és a legextrémebb terveidet is megvalósíthatod. Amennyiben bohóc party smink az álmod, ez az árnyalat nem maradhat ki.

A halloweeni sminkek közül ez a szín egy nyerő választás lehet, hiszen rengeteg szörny, ufó, vagy ijesztő alak elmaszkírozható vele, arról nem is beszélve, hogy más színekkel keverve egy igazi különleges árnyalat hozható ki belőle. Mindenképpen vegyétek fel a palettátokba, hiszen később is, bármikor előkapható, és használható. Legyen szó a gyerek halloweeni sminkjéről, vagy később egy farsangi beöltözős mulatságról.

Ami a festéket illeti, vízbázisú, tehát egy nedves szivacsra van csak szükség ahhoz, hogy könnyedén fel lehessen vinni azt, majd ha kiszáradt a festék, minden további nélkül használható később is. Nagyon fontos, hogy hagyjuk teljesen kiszáradni, mert így biztosan nem lesz baja. A festék színének intenzitását lehet növelni és csökkenteni úgy, hogy a szivacson lévő víz mennyiségét csökkentjük vagy növeljük. Ha éppen csak nedves a szivacs, akkor viszonylag erősebb és jobban fedő színt kapunk, ha viszont vizes a szivacsunk, akkor egy kicsit halványabb, nem túl szépen fedő árnyalatot sikerül elérnünk.

 Próbáljátok ki, keverjétek a színeket, és kísérletezzetek. Ha másért nem, legalább a móka kedvéért.

Vízbázisú, lila, krémes arcfesték tégelyben.

Tömege: 16 gramm.

Hipoallergén, nem mérgező anyagból készült.

UV fényben világít.

Cikkszám: y39183

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Arcfesték Make-Up Fix - Lila, oszd meg a barátaiddal is:

0