Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Arany Ananász Dekorációs Füzér - 200 cm

1 790 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Ez az egyszerű, ámde nagyszerű ananász dekorációs füzér bármikor tökéletes kiegészítője lesz a lakásodnak vagy kertednek, bármilyen összejövetelt is tervezel. Legyen szó tengerparti érzetet keltő kerti partiról, vagy akár egy hawaii témájú házibuliról - csak akaszd fel a falra, és máris megteremti a hangulatot, amire vágysz! Ennél egyszerűbb fali dekoráció máshol nincs is :)

Dekorációk a szobába – az arany szín varázsa

Ez az ananász dekorációs füzér nagyon gyorsan és könnyedén fel fogja dobni otthonod egyhangúságát, mindenhez megy, bárhova is kerül egy ilyen ananász dekoráció, jól fog kinézni. Na jó, talán a XVI. Lajos korabeli antik szekrény mellett egy picit furán mutat, de ötletes kiegészítőkkel még ott is jó lehet;)

Használhatod akár úgy is, mint gyerekszoba dekoráció, hogy gyermeked a trópusokon érezhesse magát, vagy lehet vidám konyhai dekoráció, aminek segítségével kicsit színesebbé tudod tenni a főzés pillanatait. Ráadásul mivel te fűzheted fel az ananászokat a damilra, így mindenhova csak annyit raksz ki, amennyihez épp kedved van. A 2 méteres hossza pedig pont ideális, akár ablak fölé, akár csak valahova a falra szeretnéd kirakni.

Ananász dekorációs füzér a kertben? – Hát persze!

Egy-egy kerti dekoráció sokszor szimplán beleolvad a zöld környezetbe, de az arany ananászokkal ez nem fog megtörténni! Csak lógasd fel két tuja vagy fa közé, és élvezheted is a trópusi feelinget.

Sőt, az arany színe és az ananász mintája miatt kellemes tavaszi dekoráció is lehet, nem csak tavasszal - segítségével akár télen is tavaszi hangulatot idézhetsz a kertedbe, vagy az otthonodba. Kinek ne lenne kedve visszacsöppenni a meleg, madárcsicsergéssel teli évszakba?

A füzér dekorációi nincsenek egybe fűzve. Minden egyes ananászt neked kell a csomagban található 2 méter hosszú damilra fűzni. Viszont ennek köszönhetően tetszés szerint tudod méretezni.

A csomag tartalma: 10 db arany ananász dekorációt, az ananászok nagysága: 6 cm x 12 cm; valamint egy 2 méteres damilt.

Cikkszám: oGL6

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...