Amerikai Piros-Fehér-Kék Lampion Füzér - 360 cm
Amerikai Piros-Fehér-Kék Lampion Füzér - 360 cm

Amerikai Piros-Fehér-Kék Papír Lampion Füzér - 360 cm

Raktáron!

2 290.- Ft

Kerti party, esetleg hamburger-est vagy csak egy sima házibuli van kilátásban? A dekoráció megvan már? Ha még nincs, akkor a lehető legjobb helyen jársz party kellék ügyben - a papír lampion a legjobb erre a célra!

Amerikai Piros-Fehér-Kék Lampion Füzér - 360 cm

Papír lampion az amerikai életérzés jegyében

Jó dekorációval és a megfelelő zenével meg lehet teremteni azt a hangulatot, amivel egy buli igazán élvezetes és hosszantartó lesz. Nyári estéken kifejezetten nyerő a kertben tartott buli, főleg, ha hússütés is szerepel benne. Ez az amerikai mintás dekorlampion 360 cm hosszan kifeszíthető, így elég nagy teret képes lefedni.

A lampionok egyenként 15 cm hosszú hengerek, piros, kék színekben váltakozva, illetve piros-fehér csíkos vagy kék alapon fehér pöttyös mintával vannak díszítve. Minden lampionból kilóg egy pici dekorcsillag, ami még vidámabbá teszi a lampiont. Ezzel érdemes számolni, amikor felakasztod – nehogy valaki folyton beleakadjon séta közben, illetve az sem kifizetődő, ha belelóg a vacsorába;)

A megfelelő dekoráció a hangulat titka

A lampion dekoráció többnyire nappali eseményekhez készült, azonban éjszaka is kellemes, meghitt légkört teremthetsz velük egy kis trükk segítséggel. A lampion füzért tartó madzagra tekerj fel egy, vagy több sor színes égőt, így a sok apró fénypont sejtelmesen megvilágítja majd a papírból készült lampionokat, és az útjukat egyaránt.

Hasonlóan jó megoldás lehet a nagy gömbös fényfüzér is: ha minden lampionba belógatsz egy nagyobb, fényes gömböt, úgy a teljes lampion sor határozott, mégis tompa fényt fog adni: így mindenki látja majd, hová lép, mégsem zavarja majd a fény senki szemét.

Az amerikai színek és minták egy hamburger- vagy steak sütés mellé pedig kifejezetten jól illenek – már csak a hatalmas tábortűz és a pickupokból szóló zene hiányzik az igazi amerikai egyetemi bulik hangulatához.

Mérete: a füzér teljes hossza: 360 cm. A füzér összesen 6 db lampion van. A lampionok nagysága kb.: 15 cm.

Anyaga: papír.

Cikkszám: oLG4

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik az Amerikai életérzés piros-fehér-kék papír lampion füzér segítségével, oszd meg a barátaiddal is:

0