60-as Születésnapi Számos Egyedi Bögre
60-as Születésnapi Számos Egyedi Bögre

60-as Szülinapi Számos Egyedi Bögre

Raktáron!

1 990.- Ft

A hatvanadik születésnap csodás kerek évforduló, és bizony kellőképpen meg kell ünnepelni, legyen szó nőről, vagy férfiról. Hogy ne komolykodjuk el azért a dolgokat, mi mást is kaphatna az ünnepelt, mint egy neki szóló bögrét, amire a legjobb tulajdonságai és a kora van feltüntetve! Igazán jó ötlet a bögre születésnapra.

60-as Születésnapi Számos Egyedi Bögre

Szülinap minden évben van, és miden évben ünneplünk. De ez most különösen fontos! Talán azért, mert az 60. szülinap betöltésével egy újabb korszak lezárul. Javaslom, elengedjük el a múltat, és várjuk a nagyszerű jövőt, amit már az ünnepelt alakít, és ő fogja tökéletesíteni azt.  Hogy ez még emlékezetesebb legyen, mindenféle számos lufi lehet az ő plusz ajándéka. De mi a legjobban azokat szeretjük adni, amelyeket később is sokáig használhat az ünnepelt.

A kedves meglepetések se szeri, se száma, az ajándék ötletek, a születésnapi meglepetés, szülinapi ajándék gondolata teljesen normális, főleg, ha szülőnk, kedvesünk, barátunk, jó ismerősünk 60 éves lesz.

Ez a szülinapi bögre segítségetekre lesz, amikor a nagy napon szeretnétek meglepni a számotokra fontos ünnepeltet, mondjuk egy reggeli kávéval vagy teával az ágyba szervírozva. Biztosan ő is értékelni fogja a kedvességet és a törődést.

A szülinapi bögre tulajdonságai:

  • űrtartalma: 300 ml
  • mérete: 8 cm* 12 cm* 9,5 cm
  • anyaga: kerámia

Kiknek ajánljuk a kerámia bögre megvásárlását?

  • testvéreknek, akik egy emlékezetes napot szeretnének szerezni fivérük vagy nővérük 60-ik, ezért különleges szülinapjára
  • barátoknak, akik pár évet lenyomtak már együtt, és most nem veszik komolyra a dolgot
  • gyerekeknek, akik azt hiszik, hogy az adott szülőjük, nagyszülőjük tényleg olyan, mint amilyen jelzőkkel a bögre is el van látva
  • olyan vicces egyéneknek, akik egy idősebb korosztályt képviselnek, és mókás okokból nem a megfelelő számmal ellátott bögrét szeretnék venni, hanem az 60-ast, amivel meg tudják öreg barátjukat viccelni

A szülinapi bögre csak egy ötlet, megannyi ajándék közül válogathatsz az Ünnepek Áruházán. Várunk benneteket rengeteg áruval és nagyon sok szeretettel.

Űrtartalma: 300 ml.

Mérete: 8 cm x 12 cm x 9,5 cm.

Anyaga: kerámia

Az ár 1 db bögrére vonatkozik.

Cikkszám: mpdsb013

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az 60.Szülinapi Számos Egyedi Bögre, oszd meg a barátaiddal is:

0