50! Szülinapi Számos Arany Konfetti - 15 gramm
50! Szülinapi Számos Arany Konfetti - 15 gramm

50! Szülinapi Számos Arany Konfetti - 15 gramm

elfogyott

690.- Ft

Kevés olyan jelentőségteljes, és kerek születésnap van az ember életében, mint az 50. szülinap. Ebben a korban már sok mindent tud maga mögött az ember, ezért illik ezt méltón megünnepelni. Az arany konfetti nélkül nem telhet el egyetlen 50 éves születésnap sem!

Arany konfetti - egy szülinapi dekoráció, ami bárhova jó!

Amikor 50 születésnap van valaki mögött, az nem csupán egy szám. Ez fél évszázadod jelent a Földön, rengeteg örömet, megannyi élményt és remélhetőleg annál kevesebb bánatot. De egyúttal még sok lehetőséget is tartogat. Nem véletlen tehát, hogy nem mehetsz el szó nélkül mellette, és igenis érdemes különlegesen felkészülni erre a születésnapra!

Ez az 50-es számos arany konfetti tökéletes dekoráció lehet az alkalomra. Díszítheted vele az asztalt, vagy felfűzve akár függönyt, sőt függő dekorációt is készíthetsz belőle. Adj új arculatot az esemény helyszínének, és hozd hangulatba az ünneplő tömeget!

Nemcsak 50 éves születésnapra tökéletes!

De nem csak születésnapok alkalmából érdemes beszerezned egy csomag 50-es arany konfettit. Ideális party kellék arany lakodalmakra, ahol szeretnétek megünnepelni az együtt töltött 50 év emlékeit és örömeit. Színe tökéletesen illik az alkalomhoz és igazán stílusossá teszi a helyiséget. Legyen ott mindenhol ez az arany konfetti, hogy bárhová néznek, mosolyt csalhass a pár arcára. A 15 grammnyi fólia konfettiből rengeteg különféle díszítést alkothatsz, szabadon szárnyalhat a fantáziád. Az ünnepelt pár pedig egy újabb szép emlékkel gazdagodhat a party után.

Legyen a meglepetés része

A sok kis 50-es konfettiből nem csak dekoráció lehet, hanem az ajándékod része is. Tökéletesen illik montázs képekhez, ajándékcsomagolásokra egyaránt. Igazán személyessé tehetsz vele bármilyen ajándékot, akár születésnapról, vagy aranylakodalomról van szó.

Öltöztesd alkalomhoz illően az otthonod, és ünnepeljetek jó hangulatban! Ez az arany konfetti csomag egészen biztosan jó választás lesz:)

A csomag 15 gramm konfettit tartalmaz.

Anyaga: fémes fólia.

Cikkszám: oKONS35-50

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Arany konfetti 50. születésnapra az igazán stílusos partiért, oszd meg a barátaiddal is:

0