34 inch-es Number 1 Rosegold - Rózsaarany Számos Fólia Lufi
34 inch-es Number 1 Rosegold - Rózsaarany Számos Fólia Lufi

1-es Rózsaarany Számos Héliumos Fólia Lufi, 86 cm

Raktáron!

5 380.- Ft

Meseszép, számos lufi születésnapokra és évfordulókra. A különböző léggömböket kombinálva bármely számot kirakhatod, így minden alkalomra a legtökéletesebb, leglátványosabb ajándék lehet.

34 inch-es Number 1 Rosegold - Rózsaarany Számos Fólia Lufi

A léggömb az egyik legjobb dekorációs kellék és még nagyszerű ajándék is egyben.

Nincs mese, egy születésnapot vagy évfordulót úgy kell megünnepelni, hogy az örökké emlékezetes legyen az ünnepelt számára, és sokáig beszéljetek róla. Ehhez természetesen a legfontosabb alapanyag a szeretet, aztán ott van a remek helyszín, a sok nagyszerű barát és rokon, a kiváló dekoráció és a csodás ajándékok.

Meglepetést csak szívből adjunk, így érjük el a legjobb hatást, a legszélesebb mosolyt. Így lesz az átadás egy újabb csodás közös élmény. Ezt a pillanatot természetesen születésnapi idézetek segítségével csak tovább növelhetjük, de egy kedves versike is remek ötlet lehet.

Az Ünnepek Áruháza abban hisz, hogy egy ünnep sem az igazi a zseniális héliumos léggömbök nélkül. A Qualatex számos születésnapi lufik azonban különleges helyet foglalnak el az emberek szívében.

Most azt is elmondjuk, hogy miért:

  • Elképesztően személyes. Olyan módja ez annak, hogy megemlékezzünk a születésnapról, ami hűen tükrözi: Fontos nekünk az illető, tudjuk a korát és grandiózus, látványos ajándékkal szeretnénk ezt az alkalmat megkoronázni. Emellett persze évfordulós ajándék gyanánt is csodásan megállja a helyét; képzeld el, ahogyan a párod a nyakadba ugrik a lufik láttán.
  • Gyönyörű fotókat lehet vele készíteni. Bizony, ez is fontos, főként a fiatalok körében. Tizen- és huszonéves ismerőseink, de még a szebb korúak is szívesen pózolnak vele a Facebookon, Instagramon és bárhol máshol. Pláne ezzel a csodálatos rozéarany darabbal.
  • A rosegold egyértelműen a század egyik legmeghatározóbb trendje a színek terén. A ruházat világában óriási teret hódított magának, de a legendás divatházak kifutóin, na meg persze az ékszerek között is futótűzként terjedt el.
  • Ez a léggömbmárka a világ legjobbja. Strapabíró, színei lenyűgözőek és a formája gyönyörűen tart.
  • Szívesen ki is szállítjuk Neked. Nem hiszed? Próbáld ki! Csak annyit veszel észre, hogy – amennyiben hétköznap rendelsz - holnap vagy holnapután berobog hozzád a futár, és átadja a nagy-nagy dobozt, benne a gyönyörű léggömbökkel, szalaggal, az általad választott léggömbsúlyokkal.
  • Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy gyere be hozzánk. Eladó munkatársaink között valódi, vizsgázott léggömbművészeket találsz, akik tuti tippekkel tudnak Téged is ellátni. Ezek a megoldások segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a lufikból, így a dekorációból és ajándékból, ezekkel pedig a születésnapból.

Amennyiben készen állsz arra, hogy egy igazán grandiózus ajándékkal és dekorációval lepd meg szeretted, akkor a Rózsaarany Számos Fólia Lufi a legjobb választás lehet. Csodás színe miatt elsősorban hölgyeknek ajánljuk, de nekik nagyon. Méretei impozánsak, 86 centiméter magas, így akár egy hatalmas rendezvényhelyszínen, és a legnépesebb csoportképen is tökéletesen látható lesz.

A lufit héliummal felfújva szállítjuk ki vagy személyesen átveheted üzletünkben.

A rózsaarany színe nem mindennapi árnyalat, mint ahogy a neve is elmondja, az arany és a rózsaszín elegyéből született meg.

Az arany és a rózsaszín ötvözése által egy kifinomult nőies szín született meg, mely bármilyen hangulatos és csajos bulin megállja a helyét.

Mérete: 34 inch (86 cm) magas. Anyaga: fólia.

Cikkszám: q57872

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik az 1-es Rózsaarany Számos Héliumos Fólia Lufi, 86 cm, oszd meg a barátaiddal is:

0